Naši Partneri

Rud Lifting je kompanija koja sa ponosom ističe svoju saradnju sa inostranim partnerima čija zastupništva ima na području Srbije.

U našem prodajnom lageru možete naći sve proizvode brendova premium kvaliteta čiju punu podršku imamo kako u prodaji proizvoda, tako i u svim sferama pružanja podrške i ponudama specijalnih rešenja.

Zagarantovan kvalitet = zadovoljan kupac!

RUD Ketten

RUD Ketten Rieger & Dietz GmbH je svetski prepoznatljiv brend u oblasti proizvodnje lanaca , kao i celokupne opreme za podizanje i vezivanje tereta i brend koji stalno prati tržište,inovacije i zakonske regulative u ovoj oblasti.

Danas je RUD grupa globalni lider. Njegov glavni razvojni i proizvodni pogon u Alenu , nudi rešenja orijentisana na budućnost sa lančanim sistemima i komponentama za širok spektar primena.

Naša RUD porodica trenutno ima preko 1700 zaposlenih koji rade u našim proizvodnim pogonima i prodajnim kancelarijama koje se nalaze u preko 120 zemalja širom sveta.

KITO Europe GmbH

Sa ponosom isticemo naseg premium partnera, japansku firmu KITO Europe GmbH sa sedistem u Dizeldorfu kao jedno od najsigurnijih resenja u svetu podizanja tereta.

KITO je tradicionalna japanska kompanija I vodeci svetski proizvodjac I brend prepoznatog kvaliteta rucnih I elektricnih dizalica u svetu koji postavlja najvise bezbednosne standarde u tehnologiji podizanja tereta.

Sa jedinstvenim kvalitetom teretnog lanca i modernom tehnologijom radio kontrola ovaj brend nudi dugorocna resenja u industrijama kao sto su automobilska, farmaceutska, proizvodnja elektricne energije I specijalne varijante proizvoda za prehrambene industrije, a sa garancijama na kocione sisteme svojih elektricnih dizalica I do 10 godina ili 2 000 000 podizanja.

Svi proizvodi Brenda KITO su testirani i sertifikovani u skladu sa medjunarodnim standardima.

Sa vise od 90 godina iskustva u proizvodnji koju kompanija licno nadgleda, I u prodaji dizalica, sa ponosom isticemo da smo jedini zastupnici KITO brenda u Srbiji- kompanije koja predstavlja inovaciju, preciznost I poverenje zasnovano na visokim standardima kvaliteta.

Vodusek doo

Nasa maticna firma Vodusek doo iz Slovenije sa svojim iskustvom u radu posluje preko 30 godina I predstavlja lidera u proizvodnji I distribuciji operme za podizanje tereta. Dobijenim rešenjem od 2012. Firma Vodusek postaje nadlezna za vrsenje pocetnih, kontrolnih I periodicnih pregleda kao I ispitivanja opreme za rad.

Generalni su zastupnici za prodaju RUD proizvoda na teritoriji Slovenije, Walmag, Oliveira celicnih uzadi, Mipromet I mnogih drugih.

Spanset

Predstavljamo vam lidera na trzistu u sferi traka za podizanje tereta!

Sa sigurnosnim faktorom svojih proizvoda 7:1 Spanset nudi moderna I kvalitetna resenja u pogledu programa za manipulaciju tereta, poliesternih traka  (beskonacnih  I traka sa uskama, zastita za trake, opremu za fiksiranje tereta pri transportu I speijalnim resenjima, opremu za zastitu pri radu na visini).

Spanset je nemacka kompanija koja postoji vise od 50 godina. Prisutna je sirom sveta na 5 kontinenata kroz svoje filijale kao globalni lider u oblastima tehnologije dizanja I obezbedjivanja tereta.

JUNG Hebe-u.Transporttechnik GmbH

Kompanija Jung proizvodi I razvija opremu za dizanje I transportne sisteme. Kupci su industrijska preduzeca, proizvodjavci masina I teska transportna preduzeca. U svom proizvodnom asortimanu vise od 50 godina sadrze: transportna kolica,  fiksna I okretna kolica za manipulaciju tereta, kolica sa ruckama za specijalne transporte, hidraulicne dizalice.

Nosioc je sertifikata svojih proizvoda DIN EN ISO 9001. Sinonim je za profesionalizam, pouzdanost I kvalitet.